Nieuws

13 dec 2017

Symbolische sleuteloverdracht 66 vrije sector huurwoningen Castor Veenendaal

De 66 nieuwbouwwoningen aan de Castor in Veenendaal zijn volledig opgeleverd. Op woensdag 13 december 2017 ontving Syntrus Achmea Real Estate & Finance, verhuurder van deze vrije sector huurwoningen, uit handen van wethouder Arianne Hollander een grote symbolische sleutel.

11 dec 2017

Koopmans neemt initiatief kennisdeling constructieve engineering

Binnen TBI is een mooie kennisuitwisseling ontstaan op het gebied van constructieve engineering: Het TBI Engineers Development. Koopmans Bouwgroep heeft hiertoe het initiatief genomen. De officiële aftrap was medio juni in Houten. Donderdag 7 december 2017 was de tweede bijeenkomst.

29 nov 2017

Duurzaam wonen kan echt heel betaalbaar zijn

Hoe kan je duurzaamheidsinvesteringen in je bestaande voorraad terugverdienen? Menig woningcorporatie loopt tegen deze vraag aan. De overheid bedacht hiervoor de Energie Prestatie Vergoeding (EPV). In de wijk Oost-Boswinkel realiseerde TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep 22 huurwoningen volgens haar eigen woonconcept beterBASIShuis in opdracht van woningcorporatie De Woonplaats.

23 nov 2017

Kopers leggen eerste dakpannen bij hoogste punt in Doetinchem

Woensdag 22 november 2017 was het feest op de bouwlocatie van TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep in de wijk Vijverberg-Zuid in Doetinchem.

08 nov 2017

TBI-ondernemingen Koopmans Bouwgroep en Comfort Partners maken samen met BMW de duurzame cirkel rond

Zelf zonne-energie opwekken, je elektrische wagenpark hiermee opladen, overige energie zelf tijdelijk opslaan om later te gebruiken. Een duurzame visie die bij Koopmans Bouwgroep dagelijks werkelijkheid is. Het bedrijf, voorloper in duurzaamheid, installeerde onlangs een laadplein met 12 oplaadpunten en een Solarcarport met 4 oplaadpunten, inclusief zonnedak en energieopslagsysteem.