Nieuws

22 mrt 2018

Het succes van de prefab meterkast!

In het bouwproces vormde het aansluiten van de nutsvoorzieningen een groot risico, omdat het bouwproces hierdoor vertraging kon oplopen. We wilden daarom het aansluiten van de meterkast graag naar voren halen in ons bouwproces, zodat nutsbedrijven gas, water en elektra al eerder kunnen aansluiten. Samen met onze partner Nijhuis Toelevering hebben we daarom een maatwerk prefab meterkast ontwikkeld voor onze conceptwoningen.

15 mrt 2018

Op weg naar start bouw Lage Bothof

Woningcorporatie De Woonplaats ontwikkelt plan Lage Bothof. Maar liefst 177 nieuwe woningen worden hier gebouwd!

28 feb 2018

Realisatie conceptwoning is strak georganiseerd proces

‘Wauw, die woningen staan er snel!’ Een veelgehoorde kreet in de omgeving van bouwplaatsen waar TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep conceptwoningen realiseert. Maar wat veel mensen niet weten is dat er achter de schermen al heel veel voorwerk wordt verricht.

30 jan 2018

Transformatie voormalige Hogeschool Utrecht feestelijk gestart

Op maandag 29 januari 2018 heeft wethouder Paulus Jansen van gemeente Utrecht het startsein gegeven voor de transformatie van de voormalige Hogeschool Utrecht naar 192 vrijesectorhuurappartementen, twee commerciële ruimten en een parkeergarage.

30 jan 2018

Nieuwe Plantage Amsterdam gestart

Bouwcombinatie De Nieuwe Plantage, bestaande uit TBI-ondernemingen Koopmans, Mobilis en Nico de Bont, is maandag 22 januari 2018 gestart met de bouwactiviteiten in Amsterdam.